Lufta couscousen med en gaffel. Koka upp 3 1/2 dl vatten tillsammans med hönsbuljong. Slå det i en skål tillsammans med couscous, täck den sedan med plastfolie och låt det svälla ca 5 minuter
Krydda laxenmed salt och citronpeppar och vänd bitarna i sesamfrö. Blanda tärnad potatis med grönsakerna och smaka av med salt, peppar och några stänk vinäger
Skär laxen i portionsbitar. Börja med att koka potatis eller ris. Krydda med några droppar sesamolja. Servera med hoisinsås eller annan smakrik asiatisk sås,
Krydda laxenmed salt o peppar och strö fiberhusk runt om. Receptet kommer från Skillnaden är att hon använde torsk istället för lax och saffran istället för curry
Marinera laxfiléer i lite olja tillsammans med pressad vitlök och paprikakrydda. Jag marinerade laxen en stund i kylskåp innan jag ugnsbakade den, men har man bråttom går det nog precis lika bra utan tid i kylskåp
Salta och peppra laxen och vänd runt i sesamfrön. Med barn kan det dessutom vara så att man efter bara ett par dagar är sugen på att avskaffa hela sommarlovet eftersom de bråkar så nästan håret ryker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.