Vår Kokbok

Vår Kokbok

  • 7 Recept
Kyckling Flygande Filip

Kyckling Flygande Filip

Servings. 6-8. Cook Time. 60 Min. Palak paneer och gurkraita med mynta. 4 (varmrätt). 20 Min. Ångad lax med sotad knipplök, friterad äggula och
Kyckling med fransk dragonsås

Kyckling med fransk dragonsås

Kycklinggryta från Normandie är nästan samma rätt, men här den här kycklingen är enklare och liksom mer anpassad för sommarhalvåret
Sesampanerad fisk med curryris

Sesampanerad fisk med curryris

Skala löken och hacka den. Fräs den mjuk och glansig i lite matfett. Tillsätt ris och curry och låt det fräsa med 1 minut
Stekt fisk med ruccola och svamp

Stekt fisk med ruccola och svamp

Hacka löken och fräs den tillsammans med riset i 1 msk olivolja. Häll över buljong. Börja med den mindre mängden, rör om och fyll på med mer buljong efter hand
Fisk med ägg och persiljesås

Fisk med ägg och persiljesås

Halvtina fiskblocket och skär det i fyra bitar. Lägg fisken i en ugnsfastform och krydda med salt och peppar
Pasta med scampi

Pasta med scampi

Färsk pasta med scampi är en rätt som går fort att laga och passar både till vardag som fest. Istället för scampi kan du använda vanliga räkor eller kräftstjärtar
Kasslergryta med pasta

Kasslergryta med pasta

Skär kasslern i bitar och fräs i smör. Skala, dela och skiva löken. Dela, kärna ur och strimla paprikan. Låt fräsa med kasslern ett par minuter