Servera medremouladsås, kokt potatis och broccoli, skivad citron, dill och persilja. Börja med såsen. Blanda minifraiche med majonnäs, bostongurka, kapris och gräslök i en skål
Mixa mjöl, smöret i bitar i en matberedare med kni-ven monterad till en smulig massa. Fräs svamp och purjolök i en stekpanna med smör tills vätskan kokat in
Avsluta med potatis. Servera med skirat smör och citron. Skär potatisen i skivor. Finstrimla laxen. Fräs löken i smör tills den blir mjuk utan att ta färg
Strimla köttet och bryn det i en stekpanna med smör. Smaka av med salt och strö över persilja. Fräs lök och morötter sakta i en stekpanna med smör, ca 10 minuter
Smaka av med salt och peppar. Servera med kokt pressad potatis och gröna ärtor. Mikrokoka fisken på en tallrik vid 650W, 3–4 minuter, eller sjud i en kastrull med vatten
Skär laxen i bitar och lägg i skålen till matberedaren med kniven monterad. Forma små ägg av färsen med hjälp av vattensköljda skedar och lägg ner i den kokande buljongen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.