Tillsätt ev mer mjöl, det ska inte riktigt släpa i kanten, känn heller med fingret att den har en härlig, smörig känsla och ingen deg stannar på ditt finger
minuter på medelhastighetmedan du tillsätter mjölet lite om gången,. Då var det dags för semlor igen, som numer finns i både stora, små, runda, flätor, tårtor och det senaste-wrap
~ Vegan semlor, naturligt gluten- och sojafria ~. Alla som har någon form av allergi eller intolerans, eller väljer bort vissa livsmedel av anledning vet också att det är dagar som dessa när konditorierna, Facebookflödet å Instagram fylls – av tjuvfuskande semmelätare – med bilder på bakverk i vad som känns som en evighet och man är ensam utan
Jag gjorde släta bullar istället och använde till semlor, jag provade en gång med Sempers Mix med vetestärkelse en gång med Sempers fina mix utan vetestärkelse det som är i röd skrift är det som ska till om du önskar semlorna utan vetestärkelse
Men efter år utan semlor och alla andra med gräddiga näsor som uttrycker en sådan glädje när de smaskar i sig sina semlor gör ju att även jag vill testa om det verkligen är så gott som det ser ut
Dessa underbara semlor gjorde jag igår med soyagrädde och mandelmassa med honung. Glutenfria och veganska dessutom, så kan inte bli bättre för oss med IBS magar
Riv mandelmassan fint och blanda med mjölken. Vispa grädden och fyll upp en spritspåse med stjärntyll. Skär av toppen på bullarna eller klipp trekantiga lock med en sax
Åkt skridskor med Embla och haft mamma-dotter-dag. Raw semlor, goda och enkla att göra. raw semlor. Ja, och så har vi bakat raw semlor utan tillsatt socker också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.