Oliver och soltorkade tomater. Vispa ihop ägg och keso lite snabbt. Rör ihop och allt. Skär soltorkade tomater i fyra strimlor och oliver i halvor och rör ner i smeten
Själv var jag i Linköping igår och var med på en fitnessworkshop, arrangerad av bla Helene Ahlson och Petra Kardell, och Add Ice cream vad en av sponsorerna
Jag har egentligen aldrig varit speciellt förtjust i semlor, tycker de mest är torra och stabbiga och jag tror aldrig jag ätit upp en hel semla i hela mitt liv
Dessa underbara semlor gjorde jag igår med soyagrädde och mandelmassa med honung. I mina ljuvliga semlor hade jag en ekologisk mandelmassa sötad med honung
Stek lök och vitlök i valfritt matfett, häll av vattnet på svampen och häll ner i pannan. När löken och svampen fått fin färg så lägg ner tomat och bryn tills tomaten är mjuk
Vispa upp ägg, mjölk och socker. Smält smöret och blanda ner det i vätskan. Häll ner degvätskan i de torra ingredienserna och arbeta degen smidig i ett par minuter
Häll sedan över båda burkarna med stora vita bönor i ett durkslag och skölj noga av dem. Häll sedan ner kokosmjöl, mandelmjöl, proteinpulver, sötning och bakpulver och blanda smeten med en sked
Jag börjar blir riktigt rastlös nu, är fortfarande hemma och är sjuk. I och med att jag ofta mixar isbitar och frysta bär och använder den flera gånger per dag kanske det inte är så konstigt att de inte håller hur länge som helst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.