Efter gårdagens galna tempo är jag helt slut och dessutom är det världens häckaväder ute, så jag planerar att ligga på soffan, kika på någon serie varvat med fotokurs och trycka i mig den lilla biten som finns kvar av den gudomligt goda bankakan jag bakade för någon dag sedan
Det har varit svårt att hinna och så kände jag att den passade bättre så här inför helgen. Jag förberedde dessa drinkar dagen innan genom att färga socker med lite röd pastafärg
-) Jag fortsätter frossa i rabarber och jordgubbar medan de fortfarande finns. Idag har jag fått ändan ur solstolen och fixat lite inför vårt midsommarfirande
* Forma en biff runt en rejäl bit gorgonzola och lägg åt sidan - så här långt går att förbereda flera timmar innan, lägg dem i kylskåpet tills dags att tillaga
Ljuvliga kakor mer kola ton för en god sak. Då kom jag på idéen om att bjuda på dessa kakor och sen bidrar man med en valfri peng, spelar ingen roll hur mycket man bidrar med varje krona är viktig
Fyllning broccoli-, kassler- och fetaostpaj. Kul att testa nya recept och möjligheter. Antingen har man en färdig paj i frys eller kyl eller bara en färdig pajdeg
Oliv- och tomatpaj. När alla sedan var sugna på kräftor så dukade vi upp en buffé med olika pajer, varianter på kallskurenskulle man kunna säga, varm brietårta, färskostar, miniknäcke (Wilmas och Yngdens) och så bakade jag focaccia (bästa buffébrödet)
· Vänd ner mjöl- och kakaoblandningen. Enenda smet, ändå blir resultatet en kaka med två lager. Ett undre krämigt skikt med ett stycke fluffig sockerkaka på toppen – sådant kan väl inte kallas annat än magi
E-post (måste anges) (Adressen lämnas aldrig ut). com-konto. Dock hade vi en Elsa som skulle cykla på sin trehjuling mest hela tiden, så vi fick äta i omgångar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.