Ett italiensktkuloch lite spännande vin med druviga toner. Man skulle kunna äta på jobbet, men jag tycker ju att det är roligt att laga mat och sitta ner en stund vid matbordet ochventileradagens händelser
Blanda alla ingredienseroch smaka av med salt och peppar. Salt och peppar. Salt och peppar. 1 L riven vitkål. 2 päron av fast sort. 1 L riven vitkål. 2 päron av fast sort
Blanda alla ingredienseroch smaka av med salt och peppar. Salt och peppar. Salt och peppar. 1 L riven vitkål. 2 päron av fast sort. 1 L riven vitkål. 2 päron av fast sort
För några veckor sen hade Tea och jag också lite tid bara vi två, när Daniel var iväg med sitt jobb. Jag behövde verkligen ladda batterierna och passade på att ta lite ledigt från jobbet både dennaoch förra veckan
Nästa morgon är det bara att ta fram, garnera med frukt/bär, servera med extra honung och kokosflingor för den som vill, och njuta av den goda kalla gröten
Från boken gör jag ugnsbakade päronmeden confit av rödkål och vit choklad- och lökpuré. Alla med ganska lättillgängliga ingredienser (förutom just mina päron då haha
Pajdeg innehåller mycket fett och vitt mjöl, äggstanningen bygger på gräddmjölk eller bara grädde, i fyllningen har man ost med hög fetthalt och många gånger innehåller pajenäven bacon eller liknande
Avslutade kvällenmed att lyssna lite på Eva Cassidy. Ta ut och fyll tomaterna med brieost i bitar och klicka på pesto genoveseoch strö över rödlöksringar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.