Blanda linserna med persilja, olja, citronsaft, salt och peppar. Tvätta rödbetorna och koka dem mjuka. Skala dem under rinnande vatten och dela dem i klyftor
Rör samman olivolja, citron och häll det över salladen, smaksätt med salt och peppar, rör om. Skär cocktailtomater i halvor ochsalladslök i tunna skivor
Man kan variera salladenmed olika tillbehör och nu minns jag inte hur mina föräldrar brukar göra faktiskt, men kapris vet jag att de har i iallafall samt äggskivor, grillad paprika och Palmito som är en konserverad grönsak som består av palmstammens kärna, även kallad Palmmärg eller Heart of Palms på engelska
Fortsätt med att fördela tonfisk, sardeller, rödlök och oliver över sallaten. Dekorera med persilja. Lägg äggklyftor, tomathalvor skivad potatis och haricots verts ovanpå sallaten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.