Lägg halloumi, avokado och sötpotatis bredvid salladsblandningen på tallrikarna. Skär halloumi i 1/2-cm-tjocka skivor och stek i en grillpanna med lite olja
Garnera med limeklyftor och koriander. Strimla salladslöken. Servera med kokta nudlar. Strimla salladen. Lägg upp salladen på ett fat och strö över bönorna
Blanda linserna med persilja, olja, citronsaft, salt och peppar. Tvätta rödbetorna och koka dem mjuka. Skala dem under rinnande vatten och dela dem i klyftor
Rör samman olivolja, citron och häll det över salladen, smaksätt med salt och peppar, rör om. Skär cocktailtomater i halvor och salladslök i tunna skivor
Vänd försiktigt runt de grillade grönsakerna medsalladsbladen. små salladsblad. Smaka av med salt. 1. Skala och skär sötpotatisen i ca 1 cm tjocka skivor
Man kan variera salladenmed olika tillbehör och nu minns jag inte hur mina föräldrar brukar göra faktiskt, men kapris vet jag att de har i iallafall samt äggskivor, grillad paprika och Palmito som är en konserverad grönsak som består av palmstammens kärna, även kallad Palmmärg eller Heart of Palms på engelska
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.