Till lammet åt vi en avokadosallad med fetaost, picklad rödlök, granatäpplen och nigellafrön. Servera med goda tillbehör, avokadosallad med fetaost är ljuvligt till
Potatissallad kan vara hur bra som helst, eller så kan den vara färdigköpt. Den i smör blonderade purjolöken bidrar med lite subtil sötma och tar potatissalladen till nästa nivå
En lättgjord och väldigt god potatissallad med purjolök och kapris. Ställ in potatissalladen i kylen och låt den gotta till sig en bra stund innan servering
Salladen i fråga var en av de mest minnesvärda rätterna på det rent generellt fantastiska julbordet. På Långbro bestod salladen av tärningar av Salmalax, på en bädd av spenat och tunt hyvlad fänkål, beströdd med kapris och pressad med en närmast trögflytande dijonvinaigrette
Den här salladen blir väldigt god i all enkelhet. Jag tycker det blir bäst om man använder sig av japansk soja, som är tunnare och saltare än den mer trögflytande kinesiska sojan
Skär tomat, gurka och sallad i önskad form. 100 g sallad. Fräs bitarna gyllenbruna och salta och peppra. Vänd ner pastan i grönsakerna och blanda i oliver, fetaost och quornbitar
Skölj av salladen, skär i bitar och torka i en salladsslunga eller med hushållspapper. Låt oliverna rinna av och blanda sedan allt detta i en salladsskål