Jag åt min som frukost men den passar lika bra till mellanmål. Jag gör inte så ofta chiapudding utan använder mina chiafrön till att strö över gröten/yoghurten men den här var helt grymt god
Visst är det fantastiskt när man kan äta samma sak till frukost, mellanmål och dessert. Den här frukost-mellanmåls-desserten är både nyttig och god, dessutom kan du variera den med olika bär så den behöver inte smaka likadant varje gång
Situationen uppstår lätt eftersom man ofta missar att planera in mellanmål. Man fokuserar på att fixa lunch och middag, man kanske har ambitionen att ha middagen klar så tidigt att mellanmål inte ska behövas
Den här sagolikt goda linscurryn med blomkål och morötter rörde jag ihop häromdagen. Originalreceptet kommer från en amerikansk matblogg som heter 'Cruelty Free Family' (en kanonbra blogg att besöka om du vill ha tips på goda veganska maträtter
En god och nyttig variant till chiapuddingen, är pudding som görs på psylliumfröskal. En betydligt billigare variant som du kan variera i det oändliga vad gäller smaksättning
Tänkte jag skulle tipsa om ett bra och riktigt smarrigt mellanmål. I den här Mellanmålsdesserten (ja det känns lite dessertigt att äta en sån krämig yoghurt) har jag använt just turkisk yoghurt
Snabb återhämtning. Passa på att njuta av våra färska bär nu när det finns så gott om dem. Här ett lätt mål för återhämtning efter träningen, som frukost eller en liten kvällsrätt
Denna typ av frukost/mellanmål gör jag ganska ofta skulle jag säga. Ungefär varje dag. Jag äter den mest som en yoghurt med frebacos havreringar i som ni kan se på bilden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.