Sagolik lökpaj med ädelost
Mat och annat gott!
Mat och annat gott!
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • För 6-8 personer
  •  
  • Pajdeg
  • 100 g smör
  • 0,75 dl crème fraiche
  • 3 dl vetemjöl
  • 1,5 dl grahamsmjöl
  • 1/2 tsk salt
  •  
  • Blanda ihop allt i en matberedare. Tryck ut i en pajform och ställ i frysen 50-60 minuter Förgrädda i 200 grader 10 minuter Fyllning
  • 1 gul lök hackad eller i skivor
  • 1 röd lök hackad eller i skivor
  • 1 purjolök i skivor
  •  
  • Mjukstek i smör och lägg i pajskalet.Vispa ihop
  • 3 ägg 2 dl mjölk
  • Smula ner 150 gram ädelost (eller någon lagrad ost om du inte gillar ädelost)
  • Häll över och grädda i 20 minuter till.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.