Skär rutmönstrade skåror i svålen och lägg fläsksteken i en gryta. Ta upp fläsksteken från grytan. Ett par dagar senare så skulle jag testa att göra fläskstek på hemmaplan men jag misslyckades totalt med den knaprigasvålen – så det projektet la jag åt sidan
Lägg fläsksteken ovanpå löken. Servera steken och såsen med någon sorts potatisrätt, till exempel rostade potatisar, och äppelmos och lättkokt savoykål (dela kålen i klyftor, skär bort den hårda, vita mittbiten och koka några minuter, låt rinna av och servera med smörklickar, salt och svartpeppar)
Be att få svålen ribbad i affären eller skär själv med en vass kniv ner en bit i fettlagret. Torka av köttet igen och gnid in det med kryddblandningen, se till så att det kommer kryddor mellan ribborna också
Be att få svålen ribbad i affären eller skär själv med en vass kniv ner en bit i fettlagret. Torka av köttet igen och gnid in det med kryddblandningen, se till så att det kommer kryddor mellan ribborna också
Be att få svålen ribbad i affären eller skär själv med en vass kniv ner en bit i fettlagret. Torka av köttet igen och gnid in det med kryddblandningen, se till så att det kommer kryddor mellan ribborna också
Bröd är härligt och vi har redan tidigare kunnat dela med oss av recept på både Valnötsbröd, Mandelmjölsbröd, Fruktigt frukostbröd, Formbröd på kokosmjöl och sist men inte minst vårt Fröknäcke
Härmed konstateras att jag har lagat till den godaste kycklingen någonsin. Kycklingen rimmas många många timmar innan den glaceras med endast japansk soja, honung och citronsaft och avslutas i ugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.