Ett par dagar senare så skulle jag testa att göra fläskstek på hemmaplan men jag misslyckades totalt med den knapriga svålen – så det projektet la jag åt sidan
Blanda alla ingredienser och häll över kokande vatten. Låt svälla 15 minuter. Häll upp på ett bakplåtspapper och lägg ett bakplåtspapper över och tryck/ kavla ut tunt och jämt
Har ni upptäckt sötpotatisen. Vi fastnade för den i somras. Har fått för mig att jag inte gillar det men har nog ätit det på fel sätt de gånger jag provat
Knapriga pizzasnurror. Här kommer ett recept på jättegoda pizzasnurror som går supersnabbt att göra och som är ett perfekt drinktilltugg nu på sommaren och som både stora och små tycker om =) De här pizzasnurrorna är goda både varma och kalla och går utmärkt att äta någon dag efter man har gjort dem
Skär fickor i svålen, från utsidan ända in till köttet. Svålraderna bör vara ½ cm breda. Salta svålen. Gnid in svålen med salt och var noga med att det kommer ner salt i svålfickorna
Pappa och hans fru bjöd på denna rätten sist jag hälsade på. Så himla gott. Kom på att jag aldrig har gjort det själv, så passade på nu i fredags när jag ändå skulle ha lite gäster
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.