Dansk fläskstek med spröd svål
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1.5 kg kotlettrad
  • 2 tsk salt
  • 2 krm peppar
  • 1 tsk ingefära
  • apelsin
  • 5 dl sky
  • 2 msk smör
  • 3 msk vetemjöl
  • 1.5 dl grädde
  • pressad apelsinsaft
  • salt
  • 1.5 kg kotlettrad eller färsk skinka med svål 2 tsk salt 2 krm peppar 1 tsk ingefära apelsin saft av 1 Sås: 5 dl sky + vatten 2 msk smör eller margarin 3 msk vetemjöl 1.5 dl grädde pressad apelsinsaft salt peppar Ugn: 250°-160° Det här behövs för ca 6 port:

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.