Saftiga Lussebullar
veronicasmedh.com
veronicasmedh.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 gram saffran i 2 msk cognac eller 2 msk citronsaft, då får man ut mer smak i saffranet.
  • 13 dl Vetemjöl
  • 2 pkt Saffran 1 g 1 ½ dl Socker
  • 5 dl mjölk
  • 2 tsk Salt
  • 30 g Jäst
  • Jäs
  • 115 g smör
  • 1 uppvispat ägg till pensling. Russin till dekorering.
  • 1 dl mjölk
  • dubbel
  • 1 ½-2 timmar eller jäs den i kylskåp över natten 6-8 timmar Kavla ut och gör lussebullarna, lägg i russinen. Jäs till dubbel storlek igen, minst

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.