Surdegsbröd med höstäpplen & blandade nötter
veronicasmedh.com
veronicasmedh.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1. 1 dl vatten
  • 40 grader
  • 1 dl Grov
  • t rågmjöl
  • 4. 1 liter vatten (40 grader) 1 l rågmjöl. Rör ihop allt och låt stå i rumstemperatur i 1 dygn
  • 10 delar
  • 9 olika påsar
  • 10 nu Deg
  • 25 g färsk jäst
  • 6 dl ljummet vatten
  • 2 1/2 msk salt
  • 3 msk honung
  • 1 dl surdeg
  • 2 dl rågmjöl
  • 7-8 dl vetemjöl special
  • 3 dl dinkelmjöl
  • 3 dl lantbrödsmjöl
  • 150 g blandade nötter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.