Saffransrisotto med skogschampinjoner och tryffelolja
Bara en kaka till...
Bara en kaka till...
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Saffransrisotto 2,0 med skogschampinjoner och tryffelolja, 6 portioner ca 30 g torkad karljohansvamp (finns ofta på påse nära färsk svamp i affären)
  • 1 liter svampbuljong från karljohansvampen (sjudande)
  • 200 g skogschampinjoner
  • smör att steka svampen i
  • 2 msk olivolja
  • en liten lök
  • 1 vitlöksklyfta 1 pkt (0,5 g) saffran
  • 1,5 dl torrt, vitt vin
  • 3 dl arborioris
  • 2,5 dl riven parmesanost
  • salt och peppar
  • några droppar vit tryffelolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.