Helstekt fläskfilé med palsternackscreme, bakade grönsaker, skogschampinjon och cognacsgräddsås
Kocksnack -
Kocksnack -
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 port
  • 45 minuter
  • 700 g fläskfilé
  • 500 g palsternacka
  • 50 g smör
  • 1 tsk salt
  • Bakade grönsaker
  • 2 huvuden broccoli
  • 1 ask romanticatomater
  • olivolja
  • Skogschampinjon
  • 20 st skogschampinjoner
  • 75 g smör
  • salt
  • 5 dl vispgrädde
  • 0.5 dl cognac
  • 2 tsk tomatpuré
  • 2 msk kalvfond
  • 1 tsk soya
  • 100 grader till
  • till
  • 68 grader
  • 70 grader
  • 10 minuter
  • 200 grader och
  • 4 port
  • 45 minuter
  • 700 g fläskfilé
  • 500 g palsternacka
  • 50 g smör
  • 1 tsk salt
  • Bakade grönsaker
  • 2 huvuden broccoli
  • 1 ask romanticatomater
  • olivolja
  • Skogschampinjon
  • 20 st skogschampinjoner
  • 75 g smör
  • salt
  • 5 dl vispgrädde
  • 0.5 dl cognac
  • 2 tsk tomatpuré
  • 2 msk kalvfond
  • 1 tsk soya
  • 100 grader till
  • till
  • 68 grader
  • 70 grader
  • 10 minuter
  • 200 grader och

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.