Ugn 175 grader. Krossa kexen fint i en mixer och blanda smulorna med smält smör. Tryck ut kexblandningen till en botten i en teflonform med löstagbar kant, 24 centimeter i diameter
Den är toppad med karamell och chokladsås ovanpå, pekannötter och marschmallows. New York BrownieNew York BrownieNew York BrownieNew York BrownieNew York BrownieNew York Brownie
1,5 tsk citron & apelsinskal. 1,5 tsk citron & apelsinskal. Krämig, mäktig och helt himmelskt god är denna cheesecake, som Debbie tipsade om för många år sen, men den är en stående favorit
Fyll smeten över kakbotten och strö över bären på toppen. 1New York cheesecake150 g osaltat smör 300 g digestivekex 1 dl strösocker 1 dl maizena (majsstärkelse) 2 tsk vaniljsocker 600 g färskost 2,5 dl kesella 10% 3 ägg 1 dl vispgrädde 200 g vit choklad (gärna med citron/limesmak) 1 dl frysta blåbärNew York cheesecake med blåbär
Bred glasyren över kakan, låt stelna och skär sedan i rutor. 175 g smör3 dl strösocker1,5 dl kakao0,5 dl ljus sirap1 nypa salt3 ägg2,5 dl vetemjöl150 g hasselnötterGlasyr
Hej och god sen torsdagskväll. Bred glasyren över kakan, låt den stelna och skär sedan i rutor. Smarrigaste browniebitarna bjöd vi på till kaffet när vi hade middagsgäster i lördags
Fördela ut smeten i muffinsformar som du lagt i en muffinsplåt, jämna till toppen något. Fördela ut kaksmulorna/degen i ca 10 st normalstora muffinsformar. Stoppa in i frysen och låt stå i ca 3-4 timmar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.