Lövbiffen får gärna vara lite röd, men ska inte bli torr. Gluten/laktos. Pastasåsen innehåller inte gluten, men välj glutenfri pasta eller annat tillbehör vid glutenintolerans
Toppa med räkor och servera med ris, pasta eller potatis samt sparris eller broccoli. Skär fisken i 2 x 2 cm stora bitar, och lägg i en ugnsform. Strö över körsbärstomaterna och ställ in i ugnen i ca 20 minuter eller tills fisken är klar och gratängen har fått fin färg. 400 g torskfilé, fryst och tinad. 250 g körsbärstomater (gärna både gula och röda). 4 bitar laxfilé, fryst och tinad 400 g torskfilé, fryst och tinad 4 dl vispgrädde 40 % 200 g färskost (t ex philadelphia) 2 msk koncentrerad hummerfond 2 msk dill, hackad 0,5 msk curry salt peppar 250 g körsbärstomater (gärna både gula och röda)
Receptet är ur Två systrars söta av Lisa & Monica Eisenman, 2005Pajdeg6 dl vetemjöl6 msk socker300 gram smör/margarin - laktosfritt alternativ finns2 nypor salt3-4 msk iskallt vattenKör alla ingredienser tillsammans tills det är en fin deg. Ha i ca 2 tsk rivet skal från citronerna
Nu kommer äntligen receptet på desserten som var mitt bidrag till nyårsfesten vi var bjudna på. Man kan servera den med en god vaniljglass eller tex med vaniljpannacotta som jag fick inspiration till från Danel Roos kokbok
Rör ihop alla torraingredienserutom mandelspån i en bunke. ) Dessutom har jag kokat ihop en tokläcker fransk köttgryta på högrev, svamp, apelsin och annat smaskelimumsigt, men den får ni vänta på till nästa inlägg
Receptet kommer från Leila och finns på hennes sida. Separera äggulorna frånäggvitorna. Koka upp mjölk, vispgrädde, strösocker med frön från en urskrapad vaniljstång
Jag ville prova att göra en kladdkaka med proteinpulver i, så jag googlade och hittade ett recept på Bodystore som jag utgick ifrån och modifierade efter min smak
Här kommer receptet. Efteråt hade vi förbeställt sushi från bästa stället i stan - East West Sushi. Det är väl ingen som missat Magnus Ugglas underbara och känslomässiga tolkning av Olle Ljungströms låt Jag och Min Far
Stek svamp med salt och svartpeppar och 2 st pressade vitlöksklyftor. 3 pressade vitlöksklyftor. Stek kycklingfileerna med salt och lite vitpeppar så de får lite färg och lägg ner I crockpoten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.