Cheesecakesmet. Ugn 175 grader. Krossa kexen fint i en mixer och blanda smulorna med smält smör. Tryck ut kexblandningen till en botten i en teflonform med löstagbar kant, 24 centimeter i diameter
Smält vit choklad i ett vattenbad och rör ner den i cheesecakesmeten. Man kan täcka cheesecaken med aluminiumfolie när den fått gyllene färg för att den inte ska bli för bränd
En smarrig cheesecake till sommarfikat. Jag har inte ätit så många varianter på gräddad cheesecake utan mest frysta, den här var väldigt god och låter man den vila över natten blev den ännu godare
Jag älskar verkligen cheesecakes, speciellt dessa som är med bär och god krispig botten. Det hade varit en underbar dröm att få uppleva Cheesecake Factory i USA
Här kommer cheesecaken vi åt till efterrrätt på nyårsafton. 12 st digestivekex. 75gr smör. 3 msk socker . Mixa ihop de här tre ingredienserna och tryck ut i en form med löstagbar kant
Lingon är inte något jag normalt frivilligt väljer så jag tänkte först låta bli att delta den här månaden, men så funderade jag lite till och kom på att det nog skulle sitta fint på en riktigt krämig och len cheesecake, NewYork-style
Låt cheesecaken stå i kylen över natten. Jag tycker det passade bra med vaniljsglass till och skulle tipsa om att ja, antingen ha i mer bär i cheesecaken eller så servera färska bär till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.