Ni som följer min blogg har nog förstått att jag (och Mattias) älskar sötpotatis. Passar perfekt som tillbehör till en blodig biff, en hamburgare, vegetarisk burgare, kyckling eller korv
Det här är den bästa tiden (tillsammans med julen) på året enligt mig och jag vill inte att den ska rusa på som ett skenande expresståg, utan jag vill ha Skalmanstempo och njuta av varje sekund
De här ostbollarna som innehåller flera olika sorters ost och som har blivit rullade i sesamfrön, chiliflakes och krasse är oemotståndligt goda, och perfekta att servera med tandpetare som mingelmat
De här är köttet som är väldigt lättlagat egentligen. Köttet som räcker hela veckan. För det som har lite problem att komma in i det strikta igen efter påsken rekommenderar jag verkligen att ni läser vad jag har skrivit tidigare om matbeteende, stress och att vara närvarande
Som en enda lång härlig söndag. Här bjuder jag därför på ett recept på linsbiffar som håller ihop. Lägg dem i en varm stekpanna och platta till dem lite lätt så att de blir mer som små biffar än för stora köttbullar
Bakad sötpotatis. ♥ Sötpotatis. Dela sötpotatisen i mitten. Ikväll var jag inte så superhungrig så jag körde en enkel middag, fick inspiration från ICA
Rosta dem i den olja som finns kvar. Sötpotatis är ju så gott, rätt tillagat. Rätten blev i slutändan friterad sötpotatis med rödlök, fetaost, rostade solrosfrön och gräslök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.