Hetta upp olja i en stekpanna, bryn kycklingen runt om tillfin färg. Koka ris eller potatis. Blanda grädde, senap, honung och vitlök med grovt riven lök och salt
Nudlar har aldrigvaritminfavorit men min dotter hade lagat en liknande rätt som hon berömde. I detta recept använder jag mig av kycklingfilé, i ursprungsreceptet används schnitzel
Lägg frysta kycklingfiléerimarinaden på kvällen och låt de tina och marinerasi kylen till dagen därpå så är det bara att stoppa de iugnen när man kommer hem från jobbet
Tina och skiva/strimlakycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Igår så lagade jag baconlindadkycklingfilé och till den hade viugnsrostade rotfrukter. Skär kycklingfiléerna på längden och krydda dem runt om med salt, peppar och grillkrydda
Currysås hör ihop med kyckling men istället för att steka kycklingfiléerna klara i stekpanna som jag oftast gör så la jag dem i en ugnsform efter att de fått liteytlig färg
Stek dem iolivolja med salt och peppar ett par minuter (tills de får lite färg på båda sidorna). Här kommer ett nyttigt recept på kycklingfiléeriugn med sötpotatis, gudomligt gott och jag kommer laga detta igen och igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.