Den här mumsiga kalla såsen, smaksatt med marinerade soltorkadetomater, passar till det mesta. Det kan också vara gott att servera såsen som fyllning i bakad potatis, tillsammans med lite fetaost samt någon form av marinerade bönor eller linser (se här och här)
Hacka löken och strimla de soltorkadetomaterna. Med inspiration från min gode väns sås i tidigare inlägg kommer här en enkel och supersmarrig pastarätt med liknande smaker
En supergod kyckling i krämig såsmed vitlök och soltorkadetomater. Häll såsen över kycklingfiléerna. Tillaga kycklingen i en djup stekpanna med lock (traktörpanna)
Tillsätt sen tomatpuré, soya, fond, creme fraiche, grädde och smaka av såsenmed salt & peppar. Vispa ihop allt till såsen, finhacka de soltorkadetomaterna och lägg i
Har du inte krämen på soltorkadetomater så går det givetvis bra med vanliga soltorkadetomater men den här krämen är riktigt god och smakrik, man behöver inte så mycket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.