Den här mumsiga kalla såsen, smaksatt med marinerade soltorkadetomater, passar till det mesta. Det kan också vara gott att servera såsen som fyllning i bakad potatis, tillsammans med lite fetaost samt någon form av marinerade bönor eller linser (se här och här)
¾ dl sweet chili-sås. Serveras med. 750 g hackade färska eller krossade tomater. 75 g hackade soltorkadetomater. 1 msk Ridderheims Pomamore (tomatermed basilika och parmesan) per person
Hacka löken och strimla de soltorkadetomaterna. Med inspiration från min gode väns sås i tidigare inlägg kommer här en enkel och supersmarrig pastarätt med liknande smaker
En supergod kyckling i krämig såsmed vitlök och soltorkadetomater. Häll såsen över kycklingfiléerna. Tillaga kycklingen i en djup stekpanna med lock (traktörpanna)
Tillsätt sen tomatpuré, soya, fond, creme fraiche, grädde och smaka av såsenmed salt & peppar. Vispa ihop allt till såsen, finhacka de soltorkadetomaterna och lägg i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.