Den här gången fick den sällskap av laxfiléi ugnen tillsammansmed en god gräddsås. Här kan du givetvis välja att lägga i fler grönsaker om du vill tex så blir säkert färska körsbärstomater gott
750 g Laxsida. 1 1 msk Citronsaft. 1 0,75 tsk Spiskummin. 1 0,75 msk Olivolja. 1 0,50 tsk Rivetcitronskal ( inte det vita för då blir det beskt ). 1 0,75 dl Finhackaddill. 1 0,75 dl Finhackad gräslök. 1 5 st Citronskivor
delikatesspotatisar som Amandine. 2 bitarlaxfilé, à 140 gram, tinad eller helst färsk. 0,5 lime. 1 tsk riven färsk ingefära. 1/4 rotselleri. 4 fasta potatisar ex. 1 msk rapsolja eller olivolja
Smält smör och pepparrot Av. Margareta Persson SKRIV UT RECEPTET. 4 portionerIngredienser 700 g Fakse eller annan fast potatis 250 g rimmadlax (rökt eller gravad) 3 msk lök 2 msk smör 2 st ägg 2½ dl matlagningsgrädde eller mjölk 1 krm vitpeppar 1 dl finklipptdillTillservering
Kommentarer
manuela-2
Ganska smaklös, Alicia gillade ej (hade ingen salladslök hemma)
Logga in eller Registrera för att kommentera.