Blanda grädde med kaviar och all spad från ansjovisen. Varva sedan potatisen och löken medansjovis. Stek löken i smör tills den blir gyllenbrun och smaka av med salt och peppar
Lägg ut ishavssalladen i mitten och dekorera med tomaterna runt om. Koka och skalaäggen. Halvera äggen och lägg en halva i varje avdelning med en ansjovisfilé över
Ägghalvormed kaviargrädde. Hacka lök, ansjovis och skär potatisen i fina stavar. Jag ställde mig och gjorde köttbullar och Janssons när vi stigit upp kring lunch så varför inte äta det till frukost fast det är sen lunch
-) Ett tält, sovsäckar och underlag kräver ju lite plats och den har vi inte på hojen så våra vänner som vi skulle campa med och som är vana, lånade ut allt till oss samt fraktade det i deras bil så när vi kom fram i fredags var vårt tält uppställt och klart
Blanda anjovis och hälften av dillen med smetanan. Spola dem kalla, skala och skär dem i klyftor. Vik spättan och lägg den i en ugnssäker form och krydda med salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.