Rotfruktsgratäng à la Jansson med Ägg & Ansjovis
dewdropia
dewdropia
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 port
  • 200 g potatis
  • 200 g kålrot
  • ½ gul lök
  • lök
  • ½ purjolök
  • 4 dl buljong
  • 1 dl mjölk
  • 2 msk äpplejuice
  • 1 tsk curry
  • 2 msk lättcréme fraiche
  • 4 port
  • 400 g potatis
  • i strimlor
  • 200 g kålrot i strimlor
  • 1 gul lök i skivor
  • 1 purjolök i skivor
  • 1 burk ansjovis
  • 1 buljongtärning
  • 3 ägg
  • 2,5 dl mjölk
  • 1 dl buljong
  • ½ dl riven ost
  • 220 grader till
  • 15-20 minuter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.