Servera med en liten extra klick kaviar och en citronklyfta. Ibland är det svårt att hinna med att blogga lite recept men äntligen blev det lite tid till att skriva lite om dagens rätt
800 g färsk torskrygg 16 potatisar (små) 1 knippe dill, finhackad 600 g färska räkor 100 g färsk pepparrot 3 ägg, kokta 25 g smör, smält salt peppar 200 g smör, att bryna smör, till formen salt
Om hålet ser litet ut gröp ur lite med en sked så att ett ägg får plats. Knäck varje ägg i en skål och skeda först över gulan, och sedan så mycket vita att det fyller avokadohålet
Egentligen hade jag bara velat äta en massa avocado fires till lunch, men det kändes samtidigt lite torftigt, så de fick istället agera tillbehör till min ugnsbakade lax, broccolipuré (med tahini
Servera med ett gott bröd till så att man kan suga upp den goda såsen. salt och peppar. Skiva löken fint och stek i oljan tills den blivit mjuk, tillsätt vinäger, chili, koriander, paprika, tomater och bönor
Lägg i en bunke och tillsätt olja och kryddor. Servera till bacon ochägg. Ugnsbakad pumpa 2 port. Skala och skär pumpan i 3×3 cm stora kuber. Lägg pumpan i en ugnsform och baka på 175º i 40-50 minuter, tills de mjuknat. Ugnsbakad pumpa 2 port
Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela med spenat i botten och räkor på toppen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.