Vill du förbereda dagen innan, så gör så långt som till att du lagt blandningen i formen, men blanda även då, översta lagret med potatis i pannan innan du lägger allt i formen
Skala och mosa äggen. Skala och hacka löken. Blanda äggoch 2/3 av löken med gräddfil. 4 hårdkokta ägg. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 300 g matjessillfiléer 4 hårdkokta ägg 1 röd lök 2 dl Arla® gräddfil 600 g potatis
Lägg på hälften av gravlaxen och löken och täck med ytterligare ett lager potatis. Fördela resten av laxen och löken över, vrid några varv med pepparkvarn och avsluta med potatis
Goda och saftiga köttbullar med lite extra fibrer. (Jag brukar ha i några matskedar vatten för att få löken riktigt mjuk)Häll över den stekta löken i en bunke ochlägg i köttfärsen
Efter en skön långpromenad i solsken och skogsgrönska smakade det super med en härligt fräsch lunch. Många gör varianter med vatten, mjölk eller grädde i
Och den bittra russin- och körsbärskaraktären tillsammans med vaniljen och chokladen i vinet passar perfekt till den gräddiga och salta karaktären hos frestelsen
Lägg skivorna på en tallrik eller i en låg skål och salta dem. Okej, det får bli mitt tillägg. Blanda lingon och socker i en skål och mosa dem med en gaffel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.