Fisk

Fisk

Lax i ugn med Philadelphiatäcke

Lax i ugn med Philadelphiatäcke

4 laxfiléer. 1200 g Philadelphia Original. 175 g lagrad ost, riven. 1salt. 1peppar. 11 dl soltorkad tomatcrème
Helgrillad lax

Helgrillad lax

Fjälla laxen väl så att skinnet kan ätas. Krossa lagerbladen i en mortel och blanda med dill och persilja, olja, salt och peppar
Lax i ugnen med Guldris (blomkålsris) och Romsås

Lax i ugnen med Guldris (blomkålsris) och Romsås

Tänk att det kan vara så gott, enkelt att göra fisk eller rättare sagt lax. Vi äter lax väldigt ofta eftersom Vincent är rätt petig i maten men älskar lax så är valet rätt enkelt eller hur
Victors crêpes med räkstuvning

Victors crêpes med räkstuvning

2 dl vetemjöl. 13 ägg. 12 dl mjölk. 11 dl vispgrädde. 10,5 tsk salt. 10,5 tsk strösocker. 150 g smör, till stekning
Frutti de Mare

Frutti de Mare

500 g valfria skaldjur t ex stora räkor, pilgrimsmusslor, calamares, räkor, blåmusslor, hummer, krabba
Fransk fiskgratäng brandade

Fransk fiskgratäng brandade

Grädda fisken i cirka 10–15 minuter. 1. Rimma torsken i rimningslagen i cirka 1 timme. Häll av och torka. 2. Sätt ugnen på 225 grader
Torsk i senapssås med spenat

Torsk i senapssås med spenat

Bred blandningen på fiskbitarna. Fördela blandningen över den färdiga fisken och servera med spenatfräset
Lax med rotfrukter och ruccolapesto

Lax med rotfrukter och ruccolapesto

Är ni fler därute som blir överlyckliga när Ica och Coop’s recepttidningar trillar ner i brevlådan. Jag älskar att sitta och bläddra i en mattidning för att få inspiration till min egen matlagning, så när dessa tidningar dimper ner i brevlådan brukar jag ha en helig stund tillsammans med en kopp kaffe samtidigt som jag bläddrar i tidningen och tankar upp mig själv med lite ny inspiration