Fisk

Fisk

Skaldjurslasagne

Skaldjurslasagne

Skala räkorna. Blanda, räkor, kräftstjärtar, dill och ärter. Sås. Skala och hacka löken. Kärna ur och tärna paprikan och chilin fint
Räkgryta

Räkgryta

räkor. 1olivolja. 1vatten. 1paprikor gärna olika färger. 1gul lök. 1vitlöksklyfta. 1tomatpuré. 1crème fraiche. 1chili
Parmesangratinerad fiskgryta

Parmesangratinerad fiskgryta

Putsa fisken och dela den i stora bitar. Toppa med fisken och räkorna. Toppa fisken med dem och sockerärtorna
Toskansk krämig lax med vitlök

Toskansk krämig lax med vitlök

1Smält smöret i resterande juice som kvar i pannan från fisken. 2 laxfiléer. 1salt och peppar. 11 tsk olivolja
Torsk- och äggratäng

Torsk- och äggratäng

  400 g Torskfilé. 1  3 st Ägg (hårdkokta). 1  100 g Purjolök. 1  100 g Morot. 1  250 g Keso. 1  2 dl Grädde. 1  2 dl Smetana
Parmesan och mandelpanerad torsk

Parmesan och mandelpanerad torsk

  600 g Torskfilé. 1  1 Ägg. 1  0,50 dl Mandelmjöl. 1  0,50 dl Riven parmesanost. 1  Romsås. 1  Enkel broccoligratäng