Kalla mig gärna nörd om du vill, idag ger jag dig fem vegan salladstoppingar som gör dig glad. Jag har försökt komma på vad det egentligen är som gör att en sallad smakar så gott
Hur många av er älskar rabarber. Och som det inte var tillräckligt för att få den mest lugna och sansade personen att tappa förståndet hade vi fått lite hagel på det också
Jag älskar Donuts, eller munkar som vi även kallar dem här i Sverige. Ja ni som följt med mig på Instagram har ju sett grismunkarna min morfar bjuder på
4-6 portioner. Finhacka löken och skär morot och selleri i tunna stavar. Stek dem i väl uppvärmd olja sänk därefter värmen och fräs i ca 5 minuter på medelhög värme för att få en fin färg
Det här är den bästa tiden (tillsammans med julen) på året enligt mig och jag vill inte att den ska rusa på som ett skenande expresståg, utan jag vill ha Skalmanstempo och njuta av varje sekund
För att få till så många ostbollar som ligger på tallriken behövs följande. De här ostbollarna som innehåller flera olika sorters ost och som har blivit rullade i sesamfrön, chiliflakes och krasse är oemotståndligt goda, och perfekta att servera med tandpetare som mingelmat
De här är köttet som är väldigt lättlagat egentligen. Köttet som räcker hela veckan. För det som har lite problem att komma in i det strikta igen efter påsken rekommenderar jag verkligen att ni läser vad jag har skrivit tidigare om matbeteende, stress och att vara närvarande
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.