Risonipaella med chorizo, persiljeyoghurt och stekt citron
Beatrice mat med mera
Beatrice mat med mera
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 portioner
  • ½ knippe bladpersilja (även stjälkarna)
  • 1 citron, skalet
  • 1 dl rysk yoghurt
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 krm salt
  • 4½ dl vatten
  • 1 tärning grönsaksbuljong
  • 1 paket saffran
  • 1½ dl risoni
  • ½ rödlök
  • 1 röd paprika
  • 1 tomat 200 gr chorizo
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • Olivolja
  • 1 tsk paprikapulver
  • 1 krm cayennepeppar
  • 1 krm salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.