Ingredienser Kålpudding Receptet är för 4 personer 500 gram älgfärs* 1 st vitkålshuvud 1 st gul lök 0,5 st röd chili Efter tycke & smak persilja Efter tycke & smak himalayasalt/havssalt Efter tycke & smak svartpeppar Efter tycke & smak kokosolja (alt
Istället bjuder jag på en rätt som min käre make gjorde för ett tag sedan – en jambalaya. Och jag skrattade när jag såg bilden – jag måste nog dra ned på granatäpple – men det är ju så förbaskat gott
Jag fick Roy Fares bakbok Sweet i julklapp av Jimmys lillasyster och sen dess har jag väl bläddrat fram och tillbaka i den ungefär 100 gånger men inte tagit mig för att göra någonting ur den, men på
Sedan blir det att packa lite inför vår lilla Västerås-tripp på söndag. Den här helgen är det crazy weekend igen på Proteinbutiken och den här gången rear de ut den nya High Protein Pudding
Glada vappen och god fortsättning påvåren. Rätterna finns redan på bloggen i registret. Bakad torskrygg med nordisk pesto, salsa och vårens första primörer
Skär av kanterna på brödskivorna och rosta. På rostbrödet lägger du. ett salladsblad, den panerade fisken, häll över lite av crème fraiche blandningen, därpå lägger du några räkor och skivade bitar av körsbärstomater, toppa med två sparris
Det var bara att låta kreativiteten flöda. Helgen bjöd på den femte höstjulen i ordningen och vi började dagen på juligast möjliga vis med risgrynsgröt (kokt i min nya Crock-Pot) till frukost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.