Veckans recept blev jag själv bjudenpå av goda vänner en Valborgsmässoafton för ett par år sedan. Denmedelhavsinspireradelaxrätten är perfekt vid middagar med många gäster, t ex till stundande studentfester
Veckans recept blev jag själv bjudenpå av goda vänner en Valborgsmässoafton för ett par år sedan. Denmedelhavsinspireradelaxrätten är perfekt vid middagar med många gäster, t ex till stundande studentfester
Trot eller ej men det är faktiskt julafton nästa helg. Jisses vad tiden springer iväg. Ska du göra egen gravad lax så är det dags att börja nu eller i alla fall dags att börja inhandla lax
Tillsätt peppar och eventuellt lite salt. Servera som påbilden. Lägg lite lök i bottnen därefter skivad potatis, ett varv medpepparkvarnen, den skivade laxen, lite dill och därefter lök och potatis igen
Koka upp lika mycket cream fraiche och matlagningsgrädde om du valt att använda matlagningsgrädde (det går även att reda av spadet från sparrisen), smaksättmed valfri buljongtärning (ex
Anrättningen skulle göra sig väldigt bra till pressad potatis men eftersom jag vill hålla kolhydratsintaget lite lågt så fick det räcka med ett konstaterande
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.