The post Raw Food Yoghurtpå cashewnötter, dadlar och spirulina appeared first on Råsaftcentrifugen. Det här är nämligen en grön raw food yoghurt som består av blötladga cashewnötter, dadlar för sötman och spirulina för färgen
När vi övernattade en natt på Vox-hotell i Jönköping på vår road trip blev jag inspirerad vid frukostbuffén att koka min egna äppelmarmelad och rosta frön och kokos att toppa yoghurten med
Många undrar hur nyttigt det egentligen är med kokosfett, och jag kan kort säga som så att kokosoljan kan vara ett bra alternativ till smör på grund av att den innehåller mättade fettsyror som tas om hand i kroppen på ett annat sätt än andra mättade fettsyror
Lägg två stycken cevapcici där på och toppa sedan med yoghurt, grön chili och skivad lök. Tillbehör de serverar sin cevapcici med är ajvar, rå lök, bröd och yoghurt
Receptet på glassen finns upplagt påRawfood by Ericas blogg och det består av cashewnötter, granskott, kokosolja, honung, citronsezt, spirulina och vatten
Om du glömmer detta, kan du snabb-blötlägga dem genom att hälla på kokande vatten och låta dem stå i en timme (men då är inte cheesecaken längre raw för er som bryr er om det
Här kommer först receptet på de fräscha lime/kokos/aprikosbollarna. Idag har jag varit på en trevlig picnic som en kompis anordnade med en massa roliga människor i ett somrigt Stockholm
Hallon och kokosflarn till garnering. Den är raw som det så fint heter, och väljer man att söta den med agavesirap istället för honung är den även helt vegansk
½ dl kokosolja. Jag följer med stort intresse såväl flera bloggar som instagramkonton där det fokuseras påraw food-bakverk och sötsaker utan vitt socker, gluten eller mejeriprodukter
Häll i kokosmjölk, låt puttra och i med rikligt med muskot. 1 burk kokosmjölk. Häll på buljongen och låt koka i 15-20 minuter tills pumpan är mjuk. 1 burk kokosmjölk
Raw chokladglass. Ligger i fas med jobbet, var ute och sprang trail på lunchen, tog en dusch och gjorde glass till efterrätt (ja, klart en ska ha efterrätt på lunchen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.