Till vardags blir det mest att jag tar en frukt som mellanmål men på helgerna, när jag har lite extra tid, så är det kul att prova påoch röra ihop något nytt
Bryn krossad vitlök i oljanLägg i den gula hackade löken och kycklingen och rör omLägg i det kokta riset och stek under omrörning Lägg i fisksåsen och vitpeppar och rör omPutta allt åt sidan och lägg i äggenRör om tills äggen börjar bli klara och blanda alltLägg upp på en tallrik och strö över korianderServera med lime och gurka Bättre än nässpray
4 4 bananer 4 msk råsocker 2 msk smör eller margarin 1 dl pressad apelsinsaft 2 msk riven ingefära Till servering glass Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
varit billig choklad eller Nutella på Willys, vilket varit värre, mycket värre. Spättan vändes i mjöl och stektes i rikligt med smör, äkta svenskt smör
Vänd dem då och då så att de inte bränns vid. Snitta en vaniljstång och skrapa ur fröna. Kärna ur äpplena och skär dem till cirka 1,5 centimeter tjocka skivor (ta mittenpartiet på äpplena för jämna bitar). Hetta upp smör i en stekpanna och stek äppelskivorna tillsammans med kanel och råsocker i 5-8 minuter beroende på hur mjuka du vill ha dem
Här på landet är fåglarna igång för länge sen och gapar för full hals. Håll biffarna varma medan du steker/grillar aubergineskivorna på hög värme i olivolja tills de får färg
Man kan även göra en tomatversion av den nya sommarfavoriten mangochutneysås, som vi kommer fortsätta njuta av inpå hösten och vintern till fläsk och annat kött bland annat
Bryn falukorven på båda snittytorna i en het stekpanna. Koka blomkålen mjuk i mjölken och grädden. Bryn potatisarna i olja till fin färg i en stekpanna på medeltemperatur
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.