En härligt naturlig bar fullproppad med nyttigheter, söt men osötad. 8 msk kokoschips naturella. 1- 2 msk gojibär. Sätt på ugnen på 150 grader Hacka dadlarna fint och rör ihop alla ingredienser väl. Forma smeten med hjälp av någon form eller för hand till lagom stora bars och grädda dem i mitten av ugnen i ca 20 min. Just våra bars är ca 1 cm tjocka 5 cm långa och 4 cm breda. 8 msk kokoschips naturella. 1- 2 msk gojibär
raw frozen cheesecake medkokosoch lime. Om du glömmer detta, kan du snabb-blötlägga dem genom att hälla på kokande vatten och låta dem stå i en timme (men då är inte cheesecaken längre raw för er som bryr er om det
Jag har alltid samma bas när jag gör den rawmed blötlagt bovete och färsk banan, en av mina favoriter är att blanda den tahini ochkokos som jag gjorde denna morgon
Rawfood är roligt, enkelt och det är faktiskt nyttigt och man kan äta med gott samvete. Som dessa goda raw kärleksmums medraw kakao som är sötade med dadlar
Jag har vid några tillfällen fått mail där man undrar varför jag inte är vegetarian, vegan eller raw-foodare fullt ut eftersom jag ganska ofta bjuder på sådana recept
Raw cheesecake är gjord på blötlagda cashewnötter som tillsammans medkokosolja bildar en gräddig och krämig vegansk “cream cheese” som håller ihop kakan
Blanda ihop riven kokosmed honung och lite kokosmjölk. Så skönt med sånna helger ibland. Jag gjorde även dessa, riktigt goda kokosoch chokladbars, gjorda på enbart bra ingredienser, vilket känns bra
Bakade lite härligt krispiga småkakor med smak av apelsin ochkokos. Som sötningsmedel, strö finns tex Hermesetas som funkar fint att baka medoch vill man hellre använda naturligt sötningsmedel, vilket jag hellre väljer om jag måste använda sötningsmedel, så finns det Stevia och Agavesirap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.