I polen är dessa sesamkakor väldigt populära och finns i stor variation med olika smaker. Därför kom jag på att nu när jag fick ett lass med schyssta nötter hemskickade från smiling så kunde jag ju göra dessa kakor fast med cashewnötter
Smörj en spring-form med antingen kokosolja eller smör och ”bröa” med mandelmjöl eller kokosflingor. Placera äggvitorna i en stor bunke tillsammans med hälften av agaven och vispa tills de är styva men inte “torra”
Blanda kokosenmed vaniljsocker och kanel. Kokosoljan är ganska fast i konsistensen, men ställ den i en skål med varmt vatten så blir den snabbt flytande
Jag tycker det är gott att dricka bara som det är, men om man vill kan man söta med lite honung. Receptet på glassen finns upplagt på Rawfood by Ericas blogg och det består av cashewnötter, granskott, kokosolja, honung, citronsezt, spirulina och vatten
raw frozen cheesecake medkokosoch lime. Om du glömmer detta, kan du snabb-blötlägga dem genom att hälla på kokande vatten och låta dem stå i en timme (men då är inte cheesecaken längre raw för er som bryr er om det
Raw Chokladbollar medkokos & Gojibär. ) Dessa är helt veganska, raw, mjölkfria, glutenfria och nästan helt utan vitt socker (förutom från den mörka chokladen)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.