Smörstek nötterna på medelhög värme. grekiskyoghurt. Fördela yoghurten i 6 mindre glas. Låt svalna. Lägg i nötter och björnbär och ringla över honungen
Skär gurkan i bitar och blanda runt med vitlök, yoghurt och dill. Glöm inte att matsortera skal från lök och vitlök för en mer hållbar matlagning, och njut av din grekiska kyckling
Men men, på semester har man tid att vänta. Rör ner jordgubbssåsen i yoghurten och häll upp i en burk. Tyvärr är väl bilduppladdningen sisådär, så framtill jag har gett mig ut på en täckningsjakt så får några härliga bortglömda bitar visas upp
Innan jag går in mer på den här fantastiska frukostskålen med grekiskyoghurt toppad med bovetecrunch och blodapelsinchiasylt måste jag avslöja den lyckliga vinnaren av påsktävlingen jag höll i här på bloggen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.