raw frozen cheesecake med kokos och lime. I alla fall då vi pratar om efterrätter och bakverk. Det är knappt jag vill skriva det, för det finns alltid någon som har förutfattade meningar om att veganska efterrätter inte skulle kunna vara goda
Här har ni en raw (alltså att det inte är bakad) helt veganskt mandel- och chokladpaj. Det har blivit mer och mer veganska recept på måndagarna, som ni kanske har märkt
I den här glassen har jag kombinerat ett lite mer hälsosamt glasstänk med B&J-godisglasskänsla genom de små raw-kakdegsbitarna (raw+cookie=rookie) gjorda på frön, torkad frukt och kakao
(rawochvegansk) appeared first on Hur bra som helst. När dina bananer börjar bli lite fula och du vet att du inte kommer hinna äta upp hela klasen – skiva upp dom och frys in dom
Raw cheesecake är gjord på blötlagda cashewnötter som tillsammans med kokosolja bildar en gräddig och krämig vegansk “cream cheese” som håller ihop kakan
Smaken är riktigt chokladig, och konsistensen är lagom kladdig, och den smälter nästan i munnen. I förra veckan berättade jag om min veganska kladdkaka som istället för ägg innehåller kikärtsspad
) Gillar stora saker i Kitchen Aid och små. Morotskaka är ju definitivt en favorit. Vispa olja och socker tills det blir vitt, i med morötter och ägg, kryddor och bakpulvren
Nu så här efter påsken är jag ganska trött på tung mat och sötsaker. – Våfflor med veganskagen. Istället är jag sugen på friska rätter som för tankarna till våren och sommaren
Med ljuset och värmen har även lusten att fotografera det jag lagar och bakar smugit sig på igen, liksom suget efter att baka och laga snabbfixade rätter med mycket färg och smak
Nu har ju jag som sagt inte helt övergott till en vegansk diet så det kommer säkerligen upp recept med både ägg och/eller mjölkprodukter här på bloggen ändå, men från och med nu lär ni snubbla över orden mandelmjölk och tofu lite oftare än ni gjort innan
Linser är så gott och rika på mättande protein och fibrer, medan kolhydraterna som finns är komplexa och tar tid att bryta ner vilket i sin tur innebär att vi håller oss mätta längre
Helt vegansktOch jättegott. Man ska helst försöka äta så rent och naturligt som möjligt för bästa resultat Annat man ska undvika är även salt och självklart socker
Veganska bakverk behöver inte vara så krångliga, dessa är egentligen inte krångligare än ”vanliga” snickercheesecakerutor och dom blir automatiskt äggfria och mjölkfria
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.