Blötlägg cashewnötterna i minst fyra timmar i en skål med vatten i kylskåpet. zucchiniplattor, tomatsås, cashew cream cheese, zucchiniplattor, tomatsås, zucchiniplattor, tomatsås, cashew cream cheese
Läge för en mustigoch värmande soppa, eller vad säger ni. Det här är en rejäl sats som räcker till många hungriga, och som jag delade med mig av till familjens sjuklingar som inte riktigt orkade med att laga mat
Veganska brownies med lakrits. Spritsa soyavispgrädde ovanpå och toppa med granatäpplekärnor. I stället för ägg använde jag kikärtsspad och istället för vetemjöl - glutenfrittoch mjölkfri mjölmix
Redan nu på onsdag kommer jag dock att lägga upp en tävling här på bloggen i sammarbete medRawchokladfabriken (ett samarbete som jag själv har kontaktat dem och föreslagit eftersom jag tycker att deras choklad är drömgod
Om du inte äter glutenfritt, så servera dem gärna med sallad och tahinisås i ett pitabröd. Jag hade både rå blomkål och blomkålspuré över sedan jag gjorde de här vitlöksfrästa champinjonerna med blomkålspuré häromdagen, så det behövdes komma till användning - och det slutade med kanske världens godaste veganska blomkålsfalafel (som egentligen inte alls är falafel, eftersom det inte finns en enda kikärta i receptet - men något bättre namn kan jag inte komma på)
Vi tycker iallafall att det har varit superkul och inspirerande, att bli “tvingad” att tänka om i matlagningen, ochdärmed upptäcka många nya rätter och råvaror
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.