Idag hade jag med mig en cheesecake till jobbet, som vi fikade på. Den var riktigt god och dessutom påskig med den gula fina färgen från passionsfrukten
Avsluta med lite passionsfruktsröraoch toppa med limezest ochpassionsfrukt. Jag bjöd på den tillsammans med två andra små desserter – Pannacotta med kanelfrästa äpplen samt en Lingonparfait på pepparkaksbotten
raw frozen cheesecakemed kokos och lime. Om du glömmer detta, kan du snabb-blötlägga dem genom att hälla på kokande vatten och låta dem stå i en timme (men då är inte cheesecaken längre raw för er som bryr er om det
Den här underbara cheesecaken bjöd jag på för några helger sedan då vi hade gäster. Kakan bara osar jul då botten är med smak av pepparkaka och fyllningen är en len och gula från saffran
Vänd försiktigt ner mangopuren i cheescaken och häll cheesecakesfyllningen över digestivebottnen. CheesecakeVispa ihop philadelphiaost, ricotta, grädde, socker och citronskal
Dela passionsfrukternaoch gröp ur fruktköttet över tårtan. Ringla mangopurén över cheesecakesmetenoch rör sedan om med en sked för att fördela purén i formen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.