Häll i kesella och färskost och vispa krämigtmed en elvisp. Man kan täcka cheesecakenmed aluminiumfolie när den fått gyllene färg för att den inte ska bli för bränd
Cheesecakefyllning. Lägg några klickar kräm uppe på och marmorera sedan med baksidan av en slickepott. Tillsätt strösocker och vaniljsocker och mixa ihop
Häll blandningen i bunken medcheesecakesmetenoch blanda väl. Värm upp under omrörning och mosa bären med en gaffel till de saftar sig och sockret smält
Påskig kladdkaka med creme på vitchoklad & passionsfruktOBS. Kladdkakan medpassionsfrukt kan med fördel också bakas som den är, en underbar kombination
En len ochkrämig glass som bara tar fem minuter att förbereda. Jag har gjort detta recept tidigare med annan smaksättning, men denna gång fick det bli en fräsch variant med citron ochvitchoklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.