Paj Till Fikat

Paj Till Fikat

Knäckig äppelpaj i långpanna

Knäckig äppelpaj i långpanna

Fyllning6 äpplen 2 msk strösocker 2 tsk malen kanel. 1Knäckigt täcke150 g smör 2 dl strösocker 0,5 dl ljus sirap 0,5 dl vispgrädde 2 dl havregryn 2 dl Kungsörnen Vetemjöl Special fullkorn 0,5 tsk bakpulver 0,5 tsk salt
Knäckig äppelpaj med vaniljfyllning

Knäckig äppelpaj med vaniljfyllning

Pajskal125 g smör 1 dl florsocker 1 krm salt 3,5 dl vetemjöl 1 ägg. Pajskal125 g smör 1 dl florsocker 1 krm salt 3,5 dl vetemjöl 1 ägg
Knäckig äppelpaj med råkräm

Knäckig äppelpaj med råkräm

1Knäckigt pajskal150 g smör 1,5 dl strösocker 0,5 dl ljus sirap 0,5 dl vispgrädde 3 dl havregryn 1,5 dl vetemjöl 0,5 tsk bakpulver 0,5 tsk salt
Drömgod rabarberpaj

Drömgod rabarberpaj

1Fyllning500 g rabarber, ansad 0,5 dl strösocker, till kokning av rabarbern 1 dl strösocker, till att blanda med den kokta rabarbern 2 msk majsstärkelse 500 g jordgubbar
Banana cream pie

Banana cream pie

Pajskal1 sats mördeg (se grundrecept). 1Fyllning1 förp kondenserad mjölk [400 g] 1 vaniljstång 4 dl vispgrädde 2 dl tjock grekisk yoghurt 10 % 3 bananer