Paj Till Fikat

Paj Till Fikat

Roys rabarberkaka med toscatäcke

Roys rabarberkaka med toscatäcke

Mandelkaka150 g smör 60 g vetemjöl [1 dl] 60 g mandelmjöl [1 1/2 dl] 180 g florsocker [3 dl] 150 g äggvita [5 ägg] 10 g vaniljsocker [1 msk] 2 g salt [1/2 tsk] 3-4 stjälkar rabarber malen kardemumma rörsocker
Mississippi mud pie

Mississippi mud pie

Kaka3 dl vetemjöl 4 dl strösocker 1,5 dl kakao 0,5 dl kaffe, kallt starkt 4 ägg 300 g smör, smält 200 g salta jordnötter
Rabarberpaj

Rabarberpaj

Häll i det smälta smöret och rör ihop till en smet. Vi bjöd några vänner på fika och jag bakade en rabarberpaj
Cheesecakemuffins!

Cheesecakemuffins!

I brist på jordgubbar fick det blev blåbär på toppen men om jag bakar dem till studenten (har inte bestämt mig än) får det bli jordgubbar
Rabarberpaj toppad med frasigt mandelspån

Rabarberpaj toppad med frasigt mandelspån

Ta upp rabarber och lägg den i pajskalet (vätskan som blir kvar kan du använda t ex till saft). Tillsätt smörtärningar och kör till smulig massa
Knäckig bananpaj

Knäckig bananpaj

100 g smör 1 dl strösocker 1,5 dl vetemjöl 0,5 dl ljus sirap 2 krm salt 3-4 st (ca 650 g) bananer
Himmelsk äppeltosca

Himmelsk äppeltosca

Ingredienser 1 sats 2 satser 3 satser 4 satser 5 satser 6 satser 7 satser 8 satser 9 satser 10 satser 11 satser 12 satser 13 satser 14 satser 15 satser 16 satser 17 satser 18 satser 19 satser 20 satser 100 gram smör 2 st ägg 1,5 dl strösocker 1,25 dl vetemjöl 2 tsk vaniljsocker 2 st äpplen , skalade och urkärnade 1 tsk kanel Glasyr 50 gram smör 0,75 dl strösocker 50 gram mandel , Flagad 1 msk vetemjöl 1 msk mjölk Köp receptet
Layali Lubnan- Mannagrynstårta

Layali Lubnan- Mannagrynstårta

Layali lubnan1,5 l mjölk 3 dl mannagryn 1 msk vaniljsocker. Topping3 dl vispgrädde 1 tsk vaniljsocker 2-3 dl blandade nötter
Vit chokladbiskvi med hallon i långpanna

Vit chokladbiskvi med hallon i långpanna

Botten500 g mandelmassa 1 dl strösocker 2 äggvitor. 1Hallonmarängsmörkräm6 äggvitor, från stora ägg 3 dl strösocker 2 krm salt 500 g smör, rumsvarmt 2 dl hallonpuré (ca 300 g mixade och silade hallon)