Lägg mjölet i en skål och ljumma mjölken. Vispa upp ägget lätt i en annan skål och blanda väl med yoghurt, olja, salt, socker, bakpulver, jäst och 1/2 dl av mjölken
Jag är väldigt förtjust i indisk mat, men det blir inte så ofta vi äter det. När vi gör det hemma så brukar jag köpa färdiga cooking-såser, men häromdagen hittade jag ett recept från Arla som jag provade
Naanbröd är ett indiskt tunnbröd som bakas i en tandoorugn, men eftersom jag inte äger en sådan så bakar jag mina naan i en helt vanlig ugn, vilket går alldeles utmärkt
Första kvällen här i stugan på Gotland gjorde jag riktigt god bruschetta som tilltugg. Enkelt, gott och lätt att fixa även till ett större sällskap som tex en förrätt
Idag har vi fått lite eller mycket barnbarnskärlek igen, det är så mysigt. Vädret har varit toppen och det blir altanhägn hela dagen, vår altan är flitigt använd
Detta är ett klassiskt grillspett med tydliga smaker från Asien. Inte helt olikt dom där fantastiska spetten som du brukar kunna köpa i varje gatuhörn i Thailand
Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker i en skål och sikta ner i smeten. Tillsätt vattnet och blanda försiktigt ihop till en smet