När du gör toppingen så rör ner ett par matskedar med grädde i kolakrämen (karamelliserade mjölken) och fördela ut över cheesecaken, strö över resten av jordnötterna och servera
mangofrukt. Servera fruktspetten med en klick turkisk yoghurt och strö över kokosflingorna. Skala och skär frukterna i lika stora bitar och trä upp dem på spetten
Tillsätt kokosolja i flytande form i slutet och blanda i ytterligare några sekunder, stäng av mixern och tillsätt passionsfrukts kärnorna, rör om med en sked långsamt för att få det väl blandat
Hittade en mjukost på Willy´s som jag var tvungen att prova istället för philadephian och så tänkte jag att jag skulle prova medkokosmjölk för att få ner kalorierna, men där hade jag fel för jag vet inte riktigt vad som hände men den blev lite högre kalorimässigt men den blev så mycket krämigare och godare
Denna morgonen så blev det en Kokoscheesecake till frukost, receptet på botten är inte min men jag använde min fyllning som jag använde till den senaste cheesecaken dock lite annorlunda, blev även lite mycket >
raw frozen cheesecakemedkokosoch lime. Då blir de mjuka och får rätt konsistens till cheesecaken. Fördela massan i de fyra formarna och tryck till med fingrarna så att bottnen blir jämn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.