Ragú napolitano con braciole, polpette e salsiccia
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g kalvhögrev (kalvbringa eller kalvbog) en stor skiva eller
  • en lite tjockare skiva som delats på
  • mitten utan att den skurits igenom helt. Köttskivan viks ut som
  • en fjärilskotlett och plattas till för att få en rejäl rullad)
  • 500 g tjocka revbensspjäll, delad i bitar
  • 75 g grissvål, en bit på 15 x 18 cm
  • 1 klyfta vitlök, hackad
  • 0,5 dl persilja, hackad
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • 700 g passerade tomater
  • 375 g krossade tomater
  • 1 gul lök, skuren i bitar
  • 1 dl olivolja
  • 1,5 tsk salt
  • 0,5 krm socker
  • 1,5 dl rödvin
  • 250 g salsiccia, italiensk korv (helst okokt)
  • 250 g köttfärs
  • 75 g brödsmulor av dagsgammalt bröd
  • 1 ägg
  • 0,5 dl parmesanost
  • 3 msk persilja
  • 1 msk olivolja
  • salt
  • peppar
  • 2 dl solrosolja, till stekning
  • Kött till grytan:600 g kalvhögrev (kalvbringa eller kalvbog) en stor skiva eller en lite tjockare skiva som delats på mitten utan att den skurits igenom helt. Köttskivan viks ut som en fjärilskotlett och plattas till för att få en rejäl rullad) 500 g tjocka revbensspjäll, delad i bitar 75 g grissvål, en bit på 15 x 18 cm 1 klyfta vitlök, hackad 0,5 dl persilja, hackad 2 msk olivolja 1 tsk salt 2 krm svartpeppar
  • Tomatsås:700 g passerade tomater 375 g krossade tomater 1 gul lök, skuren i bitar 1 dl olivolja 1,5 tsk salt 0,5 krm socker 1,5 dl rödvin
  • Korv:250 g salsiccia, italiensk korv (helst okokt)
  • Köttbullar:250 g köttfärs 75 g brödsmulor av dagsgammalt bröd 1 ägg 0,5 dl parmesanost 3 msk persilja 1 msk olivolja salt peppar 2 dl solrosolja, till stekning

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.