Blanda ner korv, persilja och ost i risotton och servera. salsiccia, färsk. Späd med den varma buljongen, lite i taget tills all buljong är slut och risotton är krämig, ca 20 min
4 portioner. 3 dl arborioris eller avorioris 25 g torkad karljohansvamp 1 liter vatten 3 msk svampfond eller kantarellfond 2 msk olivolja 1 gul lök, finhacka 5 g saffran 50 g smör 100 g riven lagrad ost 1 dl riven parmesanost Lägg den torkade svampen i
salsiccia. Dra skinnet av korven och skär den i små bitar. Dela tomaterna och skär dem i små bitar. Värm upp oljan i en gryta, och bryn korv och all lök
Risotto ai fiori di zucca. Condividi. Risotto ai fiori di zucca. Unire porro e pancetta in una padella larga con la noce di burro e far rosolare per due minuti a fiamma vivace o fino a doratura della pancetta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.