500 g nötfärs 1 potatis, riven 1 dl kokt rödbeta, riven 3 msk kapris 1 gul lök, riven 1 ägg 1 dl grädde 1,5 tsk salt olja, att steka i smör, att steka i 4 ägg, till stekning 4 skivor vitt bröd, till stekning 10 cm färsk pepparrot, skalad 1 ask krasse sallad, att servera till
blandfärs4 st soltorkade tomater i olja50g fetaost½ gul lökSalt och svartpeppar2. 5 dl matlagningsgrädde1 tsk italiensk salladskrydda1 tsk kalvfond. blandfärs4 st soltorkade tomater i olja50g fetaost½ gul lökSalt och svartpeppar2. 5 dl matlagningsgrädde1 tsk italiensk salladskrydda1 tsk kalvfond
Torka av köttet och pensla med lite matolja. 1. Lägg köttet i en djup tallrik. Blanda ostronsås, fisksås och råsocker och massera in marinaden i köttet
Ingredienser Portioner. 4 Salsa 1 mango 2 avokado 1/2 rödlök 1/2 gurka 1 lime salt och peppar 1 msk olivolja Ris och sallad 4 port ris eller annat gryn 1/2 isbergssallad Lax ca 600 g laxfilé 1 msk riven färsk ingefära 1 msk honung 1 msk soja 1 msk vatten 1 tsk olja Lägg till i inköpslistan
Ingredienser Portioner. 4 600 g högrev 200 g rökt sidfläsk 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 10 kvistar timjan 4 dl rödvin 3 msk konc kalvfond 4 dl vatten ev majsstärkelse 400 g kantareller 125 g salladslök smör salt svartpeppar 1/2 kruka gräslök Lägg till i inköpslistan